Op deze pagina ontdekt u de uitgebreide kaart van Restaurant De Kogge. Laat uw smaakpapillen zich alvast opwarmen voor een fantastische culinaire ervaring in een gezellig kader!

Soepen

Voorgerechten

Soep St-Bernardus menu
9.00 €
Nieuwpoorts vissoepje

Dagsoep

8.00 €
6.00€
Rundscarpaccio met mosterdvinaigrette en Parmesan
16.00 €
Scampi « diabolique »
16.00 €
Voorgerecht St-Bernardus menu
18.00€
Garnaalkroketten (2 stuks)
14,00 €

Hoofdgerechten – streekgerechten

Gebakken zeetong (2 stuks)
24.00 €
Kabeljauw met preistoemp, mosterdsaus
25.00 €
Paling « Bachten de Kupe » of gebakken met tartaar
28,00 €
Steak « Limousin » saus naar keuze (Bachten de Kupe, pepersaus, champignonsaus of béarnaise)
24,00 €
Hoofdgerecht St-Bernardus menu
28.00 €
 Nieuwpoorts zootje
28.00 €

Op bestelling

Volgende gerechten moet u voor een optimale kwaliteit drie dagen op voorhand bestellen. Zij worden dan dagvers geprepareerd, vanaf twee personen.

½ koude kreeft « Belle-Vue »
dagprijs
½ kreeft in de oven met kruidenboter en rijst
dagprijs
Zeevruchtenschotel (6 oesters, grijze garnalen, wulken, kreukes, roze garnalen, krab, zeekreeftjes en ½ kreeft)
dagprijs