Welkom !

Voor dringende reservaties gelieve telefonisch te contacteren

 

lunch aan €22.00 (soep, hoofdgerecht en dessert) niet op zondag! 

Aan onze Belgische kust vindt u de prachtige historische stad Nieuwpoort, met als troeven onder meer de verkeersvrije zeedijk en het brede zandstrand. Vlakbij dat strand ligt het Sint-Bernardusplein, en da’s meteen ook het adres van een uniek, eerlijk en (vooral) goéd restaurant: Restaurant De Kogge.

Een “Kogge” was vroeger een schip dat gemaakt werd om goederen te vervoeren. Dat terwijl u in ons restaurant terecht kan om net uw smaakpapillen in vervoering te brengen. Wij prepareren overheerlijke gerechten en serveren ze met heel wat aandacht voor elke klant.

Chef-kok en uibater van ons restaurant is Kim Devolder.

In ons restaurant verwelkomen wij zowel toeristen als vaste klanten. Er werd bewust gekozen voor een kleinere zaal, om de gezelligheid van de zaak niet verloren te laten gaan. En zo wordt ook een optimale service en bediening gegarandeerd.

Op onze kaart is er een ruime keuze uit vis- en vleesgerechten. De producten zijn steevast dagvers. Het maakt het werken voor chef-kok Devolder alleen maar beter.

Als u in de buurt van Nieuwpoort bent moet u Restaurant De Kogge dus beslist eens uitproberen. Betaalbaar en overheerlijk. Indien u zeker wil zijn van uw tafeltje kan u altijd op voorhand reserveren via de contactpagina van deze website.

En vergeet niet: wie naar De Kogge komt, keert altijd terug.

Extra info

Naam: DE KOGGE
Adres: Sint-Bernardusplein 5 – 8620 NIEUWPOORT
Bellen: 058.23.31.48
Fax: 058.24.18.90
Gesloten op: dinsdagavond en Woensdag
Keukentype: Belgische
Budget: ± 50 EUR
Betaalwijze: Sodexo Lunch Pass®, American Express, Diners Club, Master Card, Visa, Sodexo Card®

Faciliteiten en services

Groepscapaciteit: 22